Våre partnere

Få mest mulig ut av din Workforce Management-løsning, ved å dra nytte av vår unike plugin-modul.

Staffers sentraliserer kommunikasjon for å øke samarbeidet på tvers av avdelinger i organisasjonen din.

Become a Partner

PLANDAY

Planday er en ledende aktør innen planlegging av skiftbaserte bransjer. Planday hjelper deg med å bygge en vaktplan mer effektivt, ved å ta hensyn til ferie, tilgjengelighet, lønnskostnader.

Value-Added Partner
?

TAMIGO

Tamigo er en skybasert løsning som kombinerer vaktplanlegging, timelister, fraværshåndtering, produktivitet, kommunikasjon mellom ansatte, HR, økonomi og prognoser, i EN løsning.

Value-Added Partner
?

HELSE DESIGN

Helsedesign skreddersydde løsninger for serveringsbransjen. Godkjent bedriftshelsetjeneste - BHT AppnGO alt loven krever på et sted! (Internkontroll mat/HMS/alkohol/GDPR/smittevern)
E-læring: HMS-kurs for ledere og kurs for verneombud. Konsulentbistand ved pålegg fra myndighetene.

Value-Added Partner
?

DIPPS

Dipps tilbyr en lønns- og faktureringstjeneste. De som har egen ENK kan sende fakturaer via Dipps, og de som ikke har egen ENK kan få lønn etter skatt.

Ved å tilby begge alternativene gjør Dipps det enkelt for frilansere å velge det beste alternativet for seg selv, og for partnere å administrere utbetalinger for alle frilanserne fra ett sted.

Value-Added Partner
?

REFAPP

Refapp hjelper til å innhente referanser på en smidig, profesjonell og sikker måte. Styrk validiteten med GDPR-tilpasset referansesjekk i Staffers rekrutteringsprosesser.

Value-Added Partner
?

MASTER

Master er en ledende skandinavisk utvikler av arbeidspsykologiske tester som benyttes for strategisk og effektivt HR og ledelsesarbeid. Verktøyene har som hovedformål å styrke arbeidet med rekruttering og utvikling av medarbeidere.

Value-Added Partner
?